Shoppingtur

Hei igjen.

Vet at jeg blogget for en liten stund siden, men som sagt skulle jeg jo ha et innlegg om shopping dagen jeg hadde med Ranveig, Silje og Stine. Kjempe koselig. Vi dro i 11 tiden, så i rett tid. Tok Bussen, og der kom Ranveig og Stine etterhvert på også. Silje møtte vi i byen, for hun tar ikke samme buss som oss. Jeg hadde med 500kr denne gangen.
Fikk også kjøpt meg endel ting. Men jeg var ikke den eneste heller kan man si. Stine foreksempel, hun kjøpte seg mye hun. Hun hadde med seg kort, så skjønner jo det. Orker ikke å ramse opp alt , annet enn at hun kjøpte seg en kjempe fin kjole, må si jeg ble misunnelig når hun kjøpte den. Jeg hadde ikke rå til den, fordi den kostet 600kr, trist, jeg vet!
Men skal kanskje kjøpe den med mamsen. Men jeg fikk kjøpt meg pudder, pudderkost, bh, truser og sånt.
Big bite er fortsatt en standar for meg, hehe. Var også en liten tur innom Mc'donalds. Der kjøpte vi oss is. Ranveig var fotografen for dagen, så hun fikk tatt noen bilder, som jeg tenkte jeg skulle legge ut.

Jeg og stineSnupp på bussen på vei til byen.


Silje og Stine. Stine angret for at hun kjøpte seg kyllingsalat
til 150kr, enda hun bare spiste halvparten.. Resten tok vi andre, hihi.Her var vi på Mc'ern, bildet redigere jeg mørkt, for jeg likte ikke bilde..mohaha


Stine med alle posene, og jeg og Silje som bare har noen mynter..
Neida., hun tok 3 av mine poser og Silje sine.

Har dere hadd en fin dag ?


♥ See Yah3 kommentarer

maria

20.feb.2010 kl.22:48

så arti :D

Joakim

20.feb.2010 kl.22:51

fun fun :D

ranveigs

21.feb.2010 kl.00:24

sykt bra tur :D

Skriv en ny kommentar

malinlyso

malinlyso

14, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits